Σου μιλώ και κοκκινίζεις.😍




Το ρουζ είναι από τα πιο σημαντικά προϊόντα μακιγιάζ.Κάνει το δέρμα να φαίνεται υγιές κ λαμπερό,αρκεί να βρεις το σωστό,γιατί αλλιώς μπορεί να αποβεί καταστροφικό.Το ρουζ είναι αυτο που τελειώνει ένα makeup look,το δένει σαν να λέμε.
Ένα μυστικό είναι να βαλεις το ίδιο ρουζ που χρησιμοποίησες στα ζυγωματικά σου κ' στη κόγχη του ματιού κ να το σβήσεις,αυτό θα δέσει απόλυτα κ θα γλυκάνει το αποτέλεσμα.
Το ερώτημα όμως είναι,μπορείς να έχεις ένα ρουζ?Προσωπικά θεωρώ πως ένα ίσον κανένα.Φυσικά κ΄ έχω ένα ρουζ το οποίο προτιμώ περισσότερο από τα άλλα,αλλά υπάρχουν φορές που θέλω κάτι διαφορετικό κ θέλω να έχω επιλογές,γι αυτό το λόγο σας παραθέτω τις επιλογές που έχω εγώ στα ρουζ.
Είναι τα Βlusher από τη Make Up Academy (Mua),τα οποία βγαίνουν σε έξι αποχρώσεις,έχουν έντονη απόδοση,η οποία μπορεί να δουλευτεί εύκολα κ΄το μεγαλύτερο ατού είναι ότι η διάρκεία τους είναι απίστευτη.Δεδομένου ότι το ρουζ έιναι το πρώτο που φεύγει από ένα makeup look,αυτά δεν πάνε πουθενά.Επίσης δε γίνεται να μην μιλήσω για την τιμή τους,(2Ε),που τα κάνει ακόμη πιο ακαταμάχητα.
Blush up people.
Laters















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις